NOVUM - Platiti rata online

Platiti rata online

Aplicati acum pentru un credit rapid

De acum puteti efectua plata ratelor online, fara a fi necesar sa va deplasati. Trebuie doar sa detineti un card bancar cu serviciul de plati online activat* si suma disponibila in contul dumneavoastra.

Serviciul este sigur, disponibil 24 de ore din 24 si veti primi imediat confirmarea tranzactiei.

Pentru a efectua plata, va rugam sa introduceti in formularul de mai jos datele dumneavoastra, in calitate de client RoCapital IFN, informatii despre debit, dar si suma pe care doriti sa o achitati, urmand a fi redirectionat catre pagina de plata a procesatorului PayU.

ATENTIE! Campurile cu (*) sunt obligatorii.


Pentru toate platile, va rugam sa precizati in formularul de mai sus datele clientului (titularul contractului de credit incheiat cu RoCapital IFN). Lipsa acestor date poate conduce la intarzierea sau imposibilitatea procesarii si identificarii corecte a platii.

* Optiunea de plata online a ratelor catre RoCapital IFN este disponibila doar pentru carduri de debit Visa sau Mastercard. In cazul in care nu aveti activata optiunea de plata online pentru cardul dumneavoastra si doriti sa va activati acest serviciu, va rugam sa va adresati bancii emitente a cardului bancar.