Online, rapid, sigur
Primiti confirmarea platii imediat
Este usor sa accesati
un credit online
Obtineti creditul 100% online
in 5 pasi simpli
NOVUM - Despre companie

Despre noi

RoCapital IFN SA este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea creditelor de nevoi personale pe termen scurt, ale caror valori nu depasesc 10.000 RON. RoCapital face parte din Grupul KRUK, iar activitatea sa este supravegheata de Banca Nationala a Romaniei, garantandu-se astfel oferirea de servicii de creditare de inalta calitate.

Compania si-a inceput activitatea de creditare rapida pentru a sprijini clientii Grupului KRUK care au avut in trecut de achitat datorii. Obiectivul companiei este de a-i ajuta sa isi recapete echilibrul financiar, oferindu-le un imprumut rapid, in functie de nevoile acestora, dupa ce si-au achitat datoriile anterioare.

In prezent, prin serviciile oferite ne adresam persoanelor responsabile, care isi platesc ratele constant, creand astfel un parteneriat bazat pe incredere si respect. NOVUM este produsul de creditare care vine in ajutorul clientilor si raspunde nevoilor financiare ale acestora.

Couple Pointing

Kruk Logo

RoCapital IFN SA este membru al Patronatului Creditului IFN, organizatie patronala nonguvernamentala care a fost constituita conform prevederilor din Legea Dialogului Social nr. 62/2011 din data 22.06.2016. Printre obiectivele Patronatului se numara si acela de a permite membrilor sai sa isi desfasoare activitatea statutara conform principiilor economiei de piata libera. Fiind membru al PCIFN, RoCapital a aderat la Codul de Bune Practici al Patronatului si sustine ,,creditarea responsabila".


Kruk Logo

RoCapital IFN face parte din Grupul KRUK, prezent pe piata din Europa de 20 de ani. Grupul financiar KRUK isi desfasoara activitatea in noua tari: Polonia, Romania, Italia, Spania, Malta, Germania, Republica Ceha, Slovacia si Luxemburg. Le-am castigat increderea clientilor si continuam sa dezvoltam noi produse pentru acestia.