Despre companie

NOVUM este un produs de creditare care vine in ajutorul clientilor de incredere, cu credite speciale pentru nevoile acestora. RoCapital IFN ofera creditul de nevoi personale Novum clientilor cu datorii catre una din societatile grupului KRUK care si-au respectat obligatiile conform angajamentelor de plata incheiate.

Printre avantajele pe care le ofera creditul NOVUM se numara:

 

Analiza interna a portofoliului nostru ne demonstreaza ca avem:

analiza interna portofoliu.jpg (191 KB)

 

RoCapital IFN S.A. s-a specializat in oferirea de imprumuturi rapide pe termen scurt, cu valori cuprinse intre 300 si 10 000 RON. Oferta de credite a fost creata special pentru nevoile financiare ale romanilor. Intelegem necesitatile clientilor si cat de valoros este timpul pentru acestia: procesul de oferire a imprumuturilor este rapid si cu formalitati minime. Gama produselor de creditare ofera modalitati convenabile pentru clienti de a primi imprumutul: prin transfer bancar direct in contul clientului.

Noi, cei de la KRUK, am fost alaturi de clientii nostri in momentele dificile si i-am ajutat sa scape de griji, la fel cum ei ne-au castigat increderea, noi le-am demonstrat ca se pot baza pe KRUK. Impreuna, am scapat de datorii.

In ziua de astazi este greu sa gasiti pe cineva pe care sa va puteti baza. Este greu sa puteti spune linistiti ca oamenii aceia au incredere in dumneavoastra. Ca garanteaza pentru dumneavoastra.

Si viata merge inainte. Fara grija datoriilor, sunteti mai linistiti si va ganditi la urmatorii pasi. Poate realizati ca aveti nevoie de putin ajutor ca sa platiti acea excursie la care visati. Putin ajutor pentru masina noua pe care doriti s-o cumparati. Putin ajutor pentru televizorul cu ecran mai mare. Putin ajutor pentru lectiile de chitara ale copilului dvs. Putin ajutor... cu banii.

Iar pentru aceste lucruri, KRUK va este din nou alaturi prin Rocapital!

Stim ca sunteti o persoana responsabila si ca nu veti sari nicio rata, iar dumneavoastra stiti ca am construit aceasta relatie pe incredere. Vrem sa fiti o persoana fericita. Sa cumparati tot ce va doriti, atunci cand aveti nevoie sau pur si simplu cand doriti.

Acum puteti lua ,,Imprumutul pentru persoane responsabile", unul dintre cele mai bune credite pentru nevoile dumneavoastra. Pentru ca deja stiti ca vrem sa va ajutam. Pentru ca aveti incredere!

Contactati-ne si luati ,,Imprumutul pentru persoane responsabile", creditul castigat pe incredere!

PCIFN logo.jpg (11 KB)

Din luna Noiembrie 2017 RoCapital IFN SA este membru al PCIFN (Patronatul Creditului IFN). PCIFN este o organizatie patronala nonguvernamentala, infiintata in conformitate cu prevederile Legii Dialogului Social nr. 62/2011 din data 22.06.2016. In Registrul Special de la grefa Judecatoriei din sectorul 2 al municipiului Bucuresti se poate regasi sub numarul 1/11.07.2016. Odata ce a devenit membru PCIFN, RoCapital a aderat la Codul de Bune Practici al Patronatului, sustinand ,,creditarea responsabila".